Microdermabrasie

Resultaat na 1 behandeling!
Mogelijk als eenmalige behandeling of in kuurverband om uw huid een flinke boost te geven.

Microdermabrasie is een mechanische peeling om dode huidcellen te verwijderen waarbij de huid onder vacuüm wordt behandeld met een continu stroom van micro-kristallen. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. De huid krijgt meer zuurstof en de regeneratie verhoogt enorm wat een zeer sterke anti-aging geeft.

Microdermabrasie is populair. Maar let op: alleen met een diepe, intensieve microdermabrasie bereik je duidelijk zichtbare huidverbetering.

Om de afvoer van de dode huidcellen te versnellen en tevens de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren wordt binnen de dermatologie en de huidtherapie veelvuldig gebruik gemaakt van de techniek microdermabrasie voor de volgende indicaties:

 • Futloze, droge en ruwe huid
 • Pigmentvlekken (niet hormonaal)
 • Zonbeschadigde huid
 • Actieve acne huid, vette huid
 • Acne littekens
 • Fijne lijntjes, verslapte huid en ondiepe rimpels
 • Verstopte, vergrote poriën
 • Littekens
 • Rokershuid
Behandelingen:
 • Dermabrasie Pure   € 85
 • Dermabrasie met extra vet – en vochtherstelling   € 95
 • Dermabrasie in combinatie met uw gelaatsverzorging   € 45
 • Dermabrasie van de handen   € 45

* Bij een kuur van 5 opeenvolgende behandelingen (max. 14 dagen tussen behandelingen) = 6de behandeling GRATIS.

Hoeveel microdermabrasie behandelingen zijn er nodig?

Dit is een beetje verschillend per persoon en leeftijd. Als we ouder worden gaat onze celdeling trager worden waardoor we dan ook meer behandelingen nodig hebben. Een indicatie is 6 behandelingen tot ongeveer 40-45 jarige leeftijd en bent u ouder dan is het gemiddeld 7-10 behandelingen. De meeste klanten starten met een mini kuur van 3 behandelingen en hebben dan al een mooi resultaat.

Hoeveel behandelingen mag u ondergaan?

U mag maximaal 2 kuren per jaar volgen. Daarna gaat u tussentijds het resultaat onderhouden met 1 behandeling per 4-6 weken. Als u een kuur volgt mag u 1 keer per week een behandeling ondergaan.

Is microdermabrasie pijnlijk?

Nee, de behandeling is helemaal niet pijnlijk en wordt zelfs als ontspannend ervaren. Dit komt ook door het apparaat waarmee wij werken en de kristallen die wij gebruiken.

Hoe ziet uw huid eruit direct na de behandeling?

Het kan zijn dat uw huid er even rood uitziet direct na de microdermabrasie behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is.

Wat na een microdermabrasie behandeling?

Uw huid is nu heel goed in staat om werkstoffen op te nemen. Daarom is het belangrijk om goede producten met hoge percentages werkstoffen te gebruiken. Hierover krijgt u een advies tijdens uw behandeling. Omdat uw huid nu ook iets gevoeliger is geworden voor UV-straling is het belangrijk om dagelijks een dagcreme met UV-bescherming (SPF) te gebruiken.

Wat mag niet na een microdermabrasie behandeling?

Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Zorg ervoor dat u dit ook minimaal 2 weken voor de microdermabrasie behandeling niet doet. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater.